Sinds kort bij MC Wellness: Coolsculpting

CoolSculpting
De CoolSculpting-procedure is de nummer 1 op het gebied van niet-invasieve vetreductiebehandelingen ter wereld. Omdat er wereldwijd al meer dan 7 miljoen CoolSculpting-behandelingen zijn uitgevoerd, is het bewezen dat het een veilige en effectieve behandeling is om vet zonder operaties te verminderen.

Zonder operaties en zonder hersteltijd
De CoolSculpting-procedure voor het bevriezen van vetcellen is de enige door de Amerikaanse FDA goedgekeurde, niet-invasieve behandeling voor reduceren van vet waarbij gebruik wordt gemaakt van zorgvuldig gecontroleerde verkoeling om hardnekkig vet te verwijderen dat zelfs door dieet en sport niet was weg te krijgen. Het is de enige in de wereld die “freeze detector sensors” heeft om huidschade te voorkomen. Het omliggende weefsel wordt dus ook niet beschadigd. Verder wordt de elasticiteit van de huid door de behandeling niet aangepakt, wel wordt de aanmaak van collagen gestimuleerd waardoor de stevigheid van de huid toeneemt. Tevens wordt de cholesterol waarde in het bloed niet beïnvloedt door de behandeling tijdens de vetafbraak fase. De resultaten zijn bewezen, zichtbaar en duurzaam zodat u er in elk opzicht fantastisch uit zult zien.

 

GOEDGEKEURD DOOR FDA • NIET INVASIEF • ELIMINEERT VET

 

Hoe werkt het?
De CoolSculpting-procedure past veilig en nauwkeurig gecontroleerde koeling toe om de vetcellen onder de huid voorzichtig en effectief aan te pakken. Behandelde vetcellen kristalliseren (bevriezen) en gaan dood. Na verloop van tijd voert uw lichaam het vet af en verwijdert het deze dode cellen, waardoor u een beter figuur krijgt.

Velen van ons hebben hardnekkig vet waar we ondanks dieet en sport maar niet vanaf komen. De CoolSculpting-technologie maakt gebruik van zorgvuldig gecontroleerde koeling om alleen deze vetcellen aan te pakken en te doden. In de weken na de behandeling verwerkt uw lichaam het vet en worden dode cellen op natuurlijke wijze afgevoerd. CoolSculpting-resultaten zijn blijvend omdat behandelde vetcellen voorgoed verdwijnen.

 

Het verschil tussen afvallen en vet verliezen
Het kan verwarrend zijn te horen dat het verminderen van het aantal vetcellen niet hetzelfde is als afvallen. Het gaat hier alleen maar om wat er met de vetcellen gebeurt.

 

Vetcellen Na Normaal Gewichtsverlies

Bij gewichtsverlies door diëten worden vetcellen kleiner. Maar het aantal vetcellen blijft gelijk. Wanneer uw gewicht toeneemt, worden vetcellen groter.

Vetcellen Na De CoolSculpting-Procedure

De CoolSculpting-procedure voor het bevriezen van vet reduceert het aantal vetcellen in behandelde gebieden met circa 20% tot 25%. Deze vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam verwerkt en afgevoerd zodat ze niet ergens anders in uw lichaam gaan zitten. In tegenstelling tot andere procedures is er bovendien geen verandering van vetcellen in onbehandelde gebieden.

Het aantal vetcellen in ons lichaam wordt ergens in onze tienerjaren bepaald. Aankomen of afvallen vermeerdert of vermindert het aantal vetcellen normaal gesproken niet. In plaats daarvan verandert de omvang van de vetcellen.

Gewicht verliezen maakt vetcellen alleen maar kleiner.
Gewicht verliezen zorgt er niet voor dat vetcellen verdwijnen.

GEEN OPERATIES • GEEN NARCOSE • GEEN NAALDEN • 100% VEILIG BEWEZEN • GEEN HERSTELTIJD • GEEN JOJO-EFFECT – VETCELLEN VERDWIJNEN VOORGOED

gepubliceerd op: 9 mei 2019

Kundalini Yoga

gepubliceerd op: 3 mei 2021
lees meer

MC Wellness investeert in Kwaliteit

gepubliceerd op: 16 januari 2020
lees meer

Language / Taal / Sprache: