MC Body

Bent u op zoek naar ontspanning of juist een doeltreffende behandeling die uw probleemzones aanpakt? Ons MC Body team van ervaren specialisten biedt u een uitgebreide selectie aan behandelingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Ontspannen genieten

In onze massagecabines staat ontspanning centraal. Denk aan de heerlijkste etherische oliën en de fijnste producten van Sothys. Wat dacht u van een warme Schelpen Massage of Kruiden Stempel, waarna u zich kan laten verwennen door een zuiverende lichaamspakking van natuurlijke elementen uit de zee? MC Body biedt ook diverse dagarrangementen die een ware beleving zijn voor lichaam én geest. Klik hier om meer te lezen over deze MC Packages.

Doeltreffend behandelen

Met behulp van de revolutionaire technologieën van !QMS Medicosmetics kunnen hele goede, direct zichtbare verbeteringen behaald worden.

!QMS Medicosmetics heeft diverse figuurcorrigerende behandelingen ontwikkeld. Tijdens deze behandelingen verstevigen wij de probleemzones zoals buik, borst, benen, billen en bovenarmen. De behandelingen beschikken over verschillende methodes om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met u bepalen wij welke methode het beste past binnen uw behoeftes en het beschikbare tijdsbestek.

Ook bieden wij detoxbehandelingen. Deze lichaamsreinigende behandeling zorgt voor een lichaam dat meer in balans is bij bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten, stress, lage weerstand, etc.

Laat u verwennen

Tussen de behandelingen genieten van al het fijns dat MC Wellness u te bieden heeft? Natuurlijk kan dit! Wat dacht u van een frisse salade of een lekkere sandwich met een mooi glas wijn, vruchtensapje of een feestelijk glas champagne? Uw dag ontspannen afsluiten? Breng dan nog een bezoek aan de Health Club en geniet van onze zwem- en saunafaciliteiten met uitzicht op zee.

MC Body behandelplan

De mogelijkheden bespreken? Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend langskomen voor een intakegesprek. Het eventuele behandelplan zullen wij aansluitend aan de intake met u bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.

Klik hier voor de prijslijst

MC Facials

Laat uw dagelijkse beslommeringen los en geeft u zich over aan de bekwame handen van ons kundige team van schoonheidsspecialistes.

Energize your soul – driedaagse retraite

gepubliceerd op: 18 oktober 2022
lees meer

Kundalini Yoga

gepubliceerd op: 3 mei 2021
lees meer

Language / Taal / Sprache: