MC Facials

Laat uw dagelijkse beslommeringen los en geeft u zich over aan de bekwame handen van ons kundige team van schoonheidsspecialistes.

Uiterlijke onzekerheden zijn helaas niet te verhelpen met alleen verzorgingsproducten. Wij bieden een MC Facial behandelplan op maat, compleet afgestemd op wat uw huid nodig heeft en het door u gewenste resultaat. Een kleine greep uit onze gezichtsbehandelingen: Anti-Aging Treatments, chemische peelings, acne behandelingen, Vitamin A, Vitamin C, bindweefselmassages en microdermabrasie. U wordt behandeld met de prachtige producten van Klapp Cosmetics en !QMS Medicosmetics.

!QMS Medicosmetics

MC Facials van MC Wellness middels !QMC Medicosmetics

!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen (gepatenteerde gesplitste collageen moleculen), waardoor de huid zijn jeugdigheid weer terugkrijgt. Tijdens de !QMS Medicosmetics gezichtsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van 97% pure zuurstof, een verjongingsbron voor de huid. !QMS Medicosmetics heeft al voor het tweede jaar op rij de award de beste spa brand award ter wereld gewonnen!

“Dazzle without surgery … QMS is the place you come to when you’re looking for proper results.”

TATLER

Klapp Cosmetics

Een fijne, doeltreffende alledaagse verzorging van uw gelaat, dat is Klapp. De producten zijn onderverdeeld in verschillende huidtypes die aansluiten bij de individuele behoeften van uw huid. De peelings met fruitzuur van Klapp zijn een echte aanrader voor een fantastische boost.

Behandelplan

Wilt u de MC Facials mogelijkheden bespreken? Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend langskomen voor een intakegesprek. Het eventuele behandelplan zullen wij aansluitend aan de intake met u bespreken. Klik hier om een afspraak te maken met MC Wellness. 

Klik hier voor de prijslijst

 

MC Body

Bent u op zoek naar ontspanning of juist een doeltreffende behandeling die uw probleemzones aanpakt?

Energize your soul – driedaagse retraite

gepubliceerd op: 18 oktober 2022
lees meer

Kundalini Yoga

gepubliceerd op: 3 mei 2021
lees meer

Language / Taal / Sprache: